Loop met je dokter 2014 (06-06-2014)

De inschrijving voor de 6e editie van Loop met je dokter is geopend. Artsen van het Maastricht UMC+, Atrium MC en huisartsen uit de regio maken op zaterdag 27 september a.s. weer een prachtige wandeling door de mooie omgeving van Kerkrade.De wandeltocht door de Anstelvallei start en finisht bij het historische Kasteel Erenstein. U kunt kiezen uit een wandeltocht van 5 of 10 km. Iedereen kan meedoen voor € 25,- en op deze manier zijn steentje bijdragen aan de strijd tegen hart- en vaatziekten in Limburg. Loop met je dokter is de manier om te laten zien dat we samen wel degelijk verschil kunnen maken: een sportieve prestatie neerzetten en tegelijkertijd geld bij elkaar brengen. Dus nodig ook uw familie, vrienden en collega’s uit en maak er samen een onvergetelijke dag van.

ErensteinAlle Limburgers, zowel jongeren als ouderen, kunnen zich aansluiten bij één van de wandelteams. Voordat de deelnemers starten is er toegang tot de fitheidsmarkt. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Zij kunnen zich o.a. laten schminken. Op de route wordt gezorgd voor een gezonde lunch , muziek en gezelligheid.
Ook kunt u dit jaar weer met uw team op de foto. Ton Gorgels, cardioloog: ‘Wandelen is gezond, een extra reden om mee te doen.Het is ook voor hartpatiënten en mensen die al wat ouder zijn een goede sport. Het vraagt namelijk geen extreme inspanning.

Op de website www.loopmetjedokter.nl stellen de deelnemende artsen zich voor en vertellen zij hun motivatie om mee te doen.