Vacature doktersassistente Wijlre (03-09-2020)

Huisartsenpraktijk Wijlre zoekt per 1 november 2020

Doktersassistente
(20 – 24 uur per week)


Als Doktersassistente werk je binnen een team van 2 huisartsen, 1 praktijkondersteuner somatiek, 2 praktijkondersteuners GGZ en 1 doktersassistente. Momenteel is een vacature ontstaan voor 20-24 uur per week (aantal uren bespreekbaar).  We zoeken een allround doktersassistente met afgeronde da-opleiding voor het leveren van kwaliteit van zorg binnen onze huisartsenpraktijk.

Huisartsenpraktijk Wijlre ligt op een goed bereikbare locatie aan het van Wachtendonckplein te Wijlre. Deze kleinschalige dorpspraktijk speelt een centrale rol bij het leveren van gemakkelijk toegankelijke professionele gezondheidszorg in Wijlre en omgeving.

Van jou wordt verwacht dat je alledaagse voorkomende taken binnen een huisartsenpraktijk zelfstandig kunt uitvoeren. Ervaring met CGM (HIS) is zeer wenselijk. Na een inwerkperiode ga je op maandag, dinsdag en woensdag aan de slag. Tijdens vakantieperiodes kan hiervan afgeweken worden, uiteraard in overleg.

Kom jij het team van Huisartsenpraktijk Wijlre versterken als doktersassistente? Stuur dan een mail met een voor jou passende korte motivatie en je CV naar onze praktijkmanager Paula Vankan (p.vankan@hozl.nl). Er wordt contact met je opgenomen.