Vacature doktersassistente Huisartsenpraktijk Weyts ()

Het team van huisartsenpraktijk Weyts te Heerlen is miv 13-07-2020  op zoek naar een nieuwe collega voor 14 uur per week alsmede voor vervanging zwangerschapsverlof van een van de assistentes (van +/- 13-10-2020 t/m 15-2-2021).

 
Doktersassistente

voor 14 uur per week
en vervanging zwangerschapsverlof


Wie zijn wij?
Huisartsenpraktijk Weyts is een NPA gecertificeerde praktijk. Het team van huisarts Marc Weyts , 1 praktijkmanager ,2 doktersassistenten, 1 praktijkondersteuner somatiek en 1 praktijkondersteuner GGZ werkt nauw met elkaar samen binnen een goede sfeer en prettig werkklimaat. In gezamenlijkheid bieden wij kwalitatieve en patiëntgerichte zorg.

Wat zoeken wij?
Ben je gediplomeerd, zelfstandig, flexibel en hou je van een uitdaging? Werk je graag in een dynamisch team dat gericht is op serviceverlening en kwalitatieve huisartsenzorg dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn een klein team en vinden laagdrempeligheid en korte lijntjes erg belangrijk. Daarbij hebben wij patientvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij zoeken iemand met passie voor het vak en een collegiale en flexibele instelling.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit triageren, informeren, adviseren, uitvoeren medisch technische handelingen en administratie.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:
  • Gediplomeerd doktersassistente
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Zorgvuldig en zelfstandig kunnen werken
  • Werkervaring in de behandelkamer en ervaring met triageren is een must
  • Computervaardig bij voorkeur met Mira

Wat bieden wij?
Werken in een gezellig en dynamisch team, een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd en salaris conform Cao Huisartsenzorg.

Ben jij enthousiast geworden?
Stuur een mail of een brief met je motivatie, CV en eventuele referenties ter attentie van Trian Schreijen praktijkmanager. Emailadres: T.Schreijen@hozl.nl. Voor vragen: T: 06-30262585.