Vacature Doktersassistente MC Wijngracht (11-06-2020)


Huisartsenpraktijk Passage is per direct op zoek naar een

Doktersassistente tot 36 uur in de vakantieperiode, daarna 24 uur per week.Zij zijn een huisartsenpraktijk met 4 huisartsen, 2 praktijkondersteuners, 1 praktijk verpleegkundige en 4 assistentes. Het team zorgt met elkaar voor patiëntgerichte en kwalitatief goede zorg. Zij zijn Hazo24 gecertificeerd en staan open voor innovatie. Ze werken met CGM Mira en EQuse. De praktijk is te vinden in het voormalig gebouw van de vroedvrouwenschool bij het ziekenhuis te Kerkrade.

Ben jij een gediplomeerd doktersassistente, zelfstandig en een harde werker? En werk je graag in een team dat klantvriendelijk, laagdrempelig en hart voor de patiënt heeft?

Dan zijn ze op zoek naar jou!

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit triageren, het uitvoeren van medisch-technische handelingen en de administratie.

Wij bieden jou:
  •     Een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden;
  •     Een collegiale samenwerking en een prettige werksfeer;
  •     Een contract voor 6 maanden met uitzicht op verlenging;
  •     Ruimte voor scholing en verdere professionele ontwikkeling;
  •     Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg;
Stuur een mail of een brief met je motivatie, je CV en eventuele referenties.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met 06-13189957, Mirte van den Heuvel, Praktijkmanager. Je mail mag je versturen naar: m.vandenheuvel@hozl.nl. Je brief mag naar: Wijngracht 51, 6461 AL Kerkrade tav Mirte van den Heuvel.