Vacature Coördinator P&O (18-03-2020)

HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 120 vrijgevestigde huisartsen in de regio Oostelijk Zuid-Limburg verenigd zijn. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen, organiseert de 24-uurs huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van kwaliteit van zorg, innovatie en informatie.

Voor de planning van de formatie en het aansturen van de Praktijkondersteuners Somatiek zoekt HuisartsenOZL afdeling Personeel & Organisatie een

Coördinator P&O (m/v)

Voor 24-28 uur per week


Functie-informatie:
In deze functie draag je, samen met je collega Coördinator P&O zorg voor de optimale bezetting van de Praktijkondersteuners (POH’s) in de Huisartsenpraktijken. Je plant de inzet van de medewerkers en zorgt voor vervanging bij langdurige afwezigheid. Als functioneel leidinggevende van deze groep medewerkers bewaak je de actualiteit van de arbeidsovereenkomsten en draag je zorg voor aanpassing daarvan wanneer dit door wijzigingen in de formatie nodig is. Ook faciliteer, ondersteun en coach je de POH’s waar nodig bij o.a. indiensttreding en persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken.
Je bewaakt de relevante arbeidsvoorwaarden en in samenspraak met de huisartsen en Manager Chronische Zorg draag je zorg voor de jaargesprekken en het borgen van het evenwicht tussen de kwantitatieve en kwalitatieve POH-personeelsbezetting. In deze functie ben je de aanjager voor het goed structureren van in-, door- en uitstroom, arbeidsvoorwaarden en contractbeheer en adviseer en initieer je bij indiensttreding, scholingsbehoeften, evaluatiegesprekken, bemiddel je bij conflicten en draag je zorg voor naleving van het verzuimbeleid van de POH’s binnen de praktijken.
Met jouw advies lever je een bijdrage aan het ontplooien, motiveren, vinden en binden van de POH’s binnen de praktijken. 
Daarnaast ondersteun je de Manager P&O bij beleidsmatige P&O-zaken en de doorontwikkeling daarvan binnen de HuisartsenOZL-organisatie. Je rapporteert aan de Manager P&O.
Het betreft een structurele functie waarbij in verband met zwangerschapsvervanging van september 2020 t/m januari 2021  tijdelijk meer uren (zo mogelijk fulltime) inzet gevraagd wordt. Wij streven naar juli 2020 als startmoment zodat wij kunnen zorgen voor een optimale onboarding.
 
Profiel:
Deze functie vraagt om een stevige en initiatiefrijke collega met een relevante HBO-opleiding.
Je beschikt over actuele kennis van het voortdurend veranderende arbeids- en sociaalzekerheidsrecht, hebt bij voorkeur enige jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling en/of als Personeelsfunctionaris. Affiniteit met coaching van medewerkers en aantoonbare kennis en ervaring in een zorgorganisatie is een pré.
Je bent zelfstandig en sociaalvaardig en hebt gevoel voor de klant. Met je servicegerichtheid en neutrale blik weet je evenwichtig te balanceren tussen de verschillende belangen, partijen te verbinden en daarmee doel- en resultaatgericht te acteren. Je bent een proactief en hands on type met een sterke persoonlijkheid en beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.

Wij bieden:
Een unieke, interessante en uitdagende functie in een ambitieuze en op innovatie gerichte onderneming. De functie wordt gehonoreerd conform de CAO Huisartsenzorg. Een laptop en mobiele telefoon behoren tot het arbeidsvoorwaardenpakket.

Informatie:
Inhoudelijke vragen over deze functie kun je stellen aan Manon Parlevliet, Coördinator P&O (06-57787737 ma t/m do) of aan Ingrid Grooten, Manager P&O (045-7470042, ma-di-do).

Sollicitatie:
Spreekt deze functie je aan, stuur dan je motivatie met cv per e-mail door vóór 14 april a.s. naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. Ingrid Grooten, Manager P&O, mailadres: vacature@hozl.nl.
De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op 20 april 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.