Vacature doktersassistente Nieuwenhagen (17-02-2020)

Het team van medisch centrum Nieuwenhagen is per direct op zoek naar een enthousiaste doktersassistente voor bepaalde tijd i.v.m. vervanging voor zwangerschap en ziekte voor gemiddeld 16-30 uur per week.

Wie zijn zij:
Medisch Centrum Nieuwenhagen is een HAZO24 gecertificeerde praktijk. Het centrum  is een HOED bestaande uit 5 praktijk houdende huisartsen gelegen in Landgraaf.  Het team bestaat uit 4 POH’s somatiek, 3 POH GGZ’s , 11 doktersassistentes en twee praktijkmanagers. De 5 praktijken zijn in het medisch centrum gevestigd op de eerste etage, waar meerdere disciplines onder een dak zitten. Je zult voor de genoemde 2 huisartsen werkzaamheden verrichten. Zij zijn een dynamisch team en bieden in gezamenlijkheid kwalitatieve en patiëntgerichte zorg.

Wat zoeken zij:
Ben je gediplomeerd, zelfstandig en hou je van een uitdaging? Werk je graag in een dynamisch team dat gericht is op serviceverlening en kwalitatief goede huisartsenzorg dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken iemand met passie voor het vak, met een collegiale flexibele instelling.

Je werkzaamheden bestaan uit onder andere triageren, informeren, adviseren, uitvoeren medisch technische handelingen en administratie.

De functie-eisen van de collega die zij zoeken zijn:
  • Gediplomeerd doktersassistent(e);
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Zorgvuldig en zelfstandig kunnen werken        
  • Werkervaring in de behandelkamer en ervaring met triage is een pré;
  • Computervaardig, bij voorkeur met CGM.

Wat bieden zij:
werken in een gezellig en dynamisch team, een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd en salaris conform CAO huisartsenzorg. Uren worden in onderling overleg vastgesteld.

Ben jij enthousiast geworden? Stuur een mail met motivatie vergezeld van je curriculum vitae en eventuele referenties naar mcnieuwenhagen@ezorg.nl tav G. Snijders en M. van Gelderen