Vacature doktersassistente Medisch Centrum Molenhoek (17-02-2020)

Medisch Centrum Molenhoek heeft een vacature voor een:
 
Doktersassistent(e)
(Op invalbasis)


Medisch Centrum Molenhoek levert patiëntgerichte en innovatieve huisartsenzorg in Molenberg en omgeving. We werken met drie huisartsen, één Hidha, drie praktijkondersteuners en vijf praktijkassistenten en zijn een HaZo-24 geaccrediteerde Pluspraktijk. Het medisch centrum is makkelijk bereikbaar door de centrale ligging in wijk.

Als doktersassistent(e) ben je het gezicht van onze praktijk. Je ontvangt patiënten, trieert aan de telefoon, plant de spreekuren en je voert zelfstandig kleine medisch-technische handelingen uit. Snel schakelen van de ene activiteit naar de andere ben je gewend en je blijft daarbij nauwkeuring en patiëntgericht.

Wij bieden een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg waarbij de definitieve inschaling mede afhankelijk is van je ervaring.

Ben jij een gediplomeerd doktersassistent(e) die flexibel wil werken in een jong team en veilige omgeving waarin met plezier wordt samengewerkt, stuur dan een mail met een korte motivatie, je CV en eventuele referenties. In eerste instantie zoeken wij een doktersassistentie die op invalbasis wil werken, in de toekomst is het mogelijk dat op basis van vaste uren wordt gewerkt.

Bij interesse of vragen kun je contact opnemen met de praktijk via mail: assistentemolenhoek@ezorg.nl of telefoon: 045-5415174.