Vacature doktersassistent Hoensbroek (04-02-2020)

Huisartsenpraktijk Centrum is een HaZo24 gecertificeerde huisartsenpraktijk. In deze praktijk bieden drie huisartsen, één HIDHA, twee vaste waarnemende huisartsen, één AIOS, zeven doktersassistenten, drie praktijkondersteuners somatiek, één praktijkondersteuner ouderenzorg en één praktijkondersteuner GGZ zorg aan circa 6400 mensen. De praktijk is een erkend leerbedrijf voor doktersassistenten. Huisartsenpraktijk Centrum Hoensbroek zoekt per 1 maart 2020 een enthousiaste
 

DOKTERSASSISTENT M/V

voor 26-30 uur per week met eventueel zicht op een vast dienstverband.De functie
Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten in de praktijk die een beroep doen op de hulp van de huisarts. Je staat patiënten telefonisch te woord en verwerkt hun gegevens. Je adviseert over zelfzorgmogelijkheden en regelt de spreekuur- en visiteafspraken voor de huisartsen. Tevens voer je zelfstandig medisch technische handelingen uit.

Zij zoeken
Wij zoeken een gediplomeerde doktersassistent. Belangrijke eigenschappen voor onze praktijk zijn flexibiliteit, integriteit, patiëntgerichtheid, patiëntvriendelijkheid, het goed kunnen luisteren en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Naast goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift bent u stressbestendig en besluitvaardig.

Wij bieden
Wij bieden een leuke en afwisselende functie in een team waarin collegialiteit en kwaliteit centraal staan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nicolle Leers, managementassistente, telefoonnummer 045 5212553.
Wilt u ons team komen versterken? Schrijf of mail dan vóór 15 februari 2020 een brief met curriculum vitae naar:

Huisartsenpraktijk Centrum
t.a.v. N. Leers
Burgemeester Kessenplein 3F
6431 KM Hoensbroek
Mail:  managementcentrum@ezorg.nl

Geselecteerde kandidaten ontvangen vóór 22 februari 2020 bericht.