Vacature POH GGZ (12-11-2019)

HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 130 vrijgevestigde huisartsen in de regio oostelijk Zuid-Limburg verenigd zijn. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen organiseert de 24-uurs
huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van de kwaliteit van zorg, innovatie en informatie.

De praktijkondersteuner GGZ is binnen de huisartenpraktijk -onder regie van de huisarts-  verantwoordelijk voor ondersteuning, begeleiding en eventueel verwijzing van patiënten met psychische problematiek. Voor diverse praktijken zoeken wij voor tijdelijke vervanging maar ook voor duurzame inzet:
 
PRAKTIJKONDERSTEUNERS GGZ m/v
Contractomvang variërend en zowel vast als tijdelijk  


Functie-informatie
Je ondersteunt de huisarts bij de zorgverlening bij patiënten met psychosociale of psychiatrische problemen waarbij je taken bestaan uit: probleemverheldering, inventarisatie en diagnostiek, overleg met huisarts over problematiek patiënt en het (mede) opstellen van behandelplannen, samenwerking met andere hulpverleners, psycho-educatie en advisering van patiënt over behandelmogelijkheden, kortdurende begeleiding/behandeling patiënt, opbouw en onderhoud regionale sociale kaart, casemanagement, zorgcoördinatie en dossiervoering en preventie en kwaliteitsbewaking.
Indien verwijzing aan de orde is kan de patiënt vanuit de huisartsgeneeskundige GGZ worden doorverwezen naar de generalistische basis GGZ of specialistische GGZ conform het verwijsmodel.

Profiel
Je bent een doortastende en zelfstandige praktijkondersteuner GGZ die affiniteit heeft met huisartsenzorg en psychosociale hulpverlening. Je hebt een relevante HBO of WO-opleiding, zoals SPV, Universitaire masteropleiding psychologie met differentiatie klinische psychologie of scholing POH GGZ, Gezondheidskunde (MSc) met richting GGZ of VS GGZ.

Indien je een van de navolgende opleidingen hebt gevolgd, dien je in bezit te zijn van het diploma POH GGZ  (of je bent bereid om deze opleiding op eigen initiatief te gaan volgen): HBO-V met differentiatie GGZ (of post HBO gedragstherapeutisch medewerker of GGZ agoog), B-Verpleegkundige, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (BSW) met differentiatie GGZ agoog (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker), SPH (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ agoog (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker) of Verpleegkundige maatschappelijke gezondheidszorg met specialisatie GGZ.

Ruime relevante werkervaring in de (eerstelijns) GGZ is een vereiste. Daarnaast heb je uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden en bent breed inzetbaar voor diverse doelgroepen. Je kunt goed coördineren, bent daadkrachtig en proactief. Je beschikt over een probleemoplossend vermogen waarbij je kunt terugvallen op kennis en een netwerk van zowel eerste- als tweedelijnsvoorzieningen. Bekendheid met het GGZ-netwerk in de regio is een pré.
Ben je de multidisciplinaire teamspeler die in staat is tot het verbinden van zorgverleners met een verschillende opleiding en insteek, reageer dan op deze vacatures.

Wij bieden een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze op innovatie gerichte huisartsenorganisatie. De functie is gewaardeerd conform de FWHZ Cao Huisartsenzorg.

Informatie
Voor functieinhoudelijke informatie kun je bellen met Joyce Schiffers - manager GGZ, (045–7470044 bereikbaar op ma-di-do). Vragen over de arbeidsvoorwaarden kun je stellen aan Manon Parlevliet – Coördinator Prakijkondersteuners (06-57787737 bereikbaar op ma-di-woe-do).

Sollicitatie
Spreekt deze vacature je aan, stuur ons dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief met CV. Op basis van de ontvangen reacties gaan wij op korte termijn sollicitatiegesprekken voeren. Je reactie kun je sturen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. de coördinator praktijkondersteuners, mailadres: vacature@hozl.nl. Geef daarbij aan of je voor vaste òf voor tijdelijke uren solliciteert én wat je wensen zijn ten aanzien van te werken uren per week.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.