Vacature Doktersassistente in Ubach over Worms (28-10-2019)

Huisartsenpraktijk Jongschaap heeft een vacature voor een:
 
Doktersassistent(e) voor 1 dag per week (maandag of vrijdag)

Huisartsenpraktijk Jongschaap levert laagdrempelige en kwalitatieve huisartsenzorg in Ubach over Worms en omstreken. We werken met twee huisartsen, twee praktijkondersteuners en drie praktijkassistenten in het moderne gezondheidscentrum Lauradorp waar ook andere zorgaanbieders aanwezig zijn. De praktijk is makkelijk bereikbaar door de centrale ligging in Ubach over Worms.

Als doktersassistent(e) ben je het gezicht van onze praktijk. Je ontvangt patiënten, trieert aan de telefoon, plant de spreekuren en je voert zelfstandig kleine medisch-technische handelingen uit. Snel schakelen van de ene activiteit naar de andere ben je gewend en je blijft daarbij nauwkeuring en patiëntgericht.

Wij bieden een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg waarbij de definitieve inschaling mede afhankelijk is van je ervaring.

Ben jij een gediplomeerd doktersassistent(e) die wil werken in een prettige en veilige omgeving waarin met plezier wordt samengewerkt, stuur dan een mail met een korte motivatie, je CV en eventuele referenties.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met drs. Sander Jongschaap via 045-5315349. Je mail mag je versturen naar Ton Willemsen, de praktijkmanager: t.willemsen@hozl.nl.