Vacature Doktersassistente Kerkrade (04-10-2019)

Huisartsenpraktijk Passage is per direct op zoek naar een
 
Doktersassistente, uren in overleg, meerdere dagen per week
 
Zij zijn een huisartsenpraktijk met 5 huisartsen, praktijkondersteuners, praktijk verpleegkundige en assistentes. Het team zorgt met elkaar voor patiëntgerichte en kwalitatief goede zorg. Zij zijn Hazo24 gecertificeerd en staan open voor innovatie. Ze werken met CGM Mira en EQuse. De praktijk is te vinden in het voormalig gebouw van de vroedvrouwenschool bij het ziekenhuis te Kerkrade.

Ben jij gediplomeerd doktersassistente, zelfstandig en leergierig? En werk je graag in een team dat klantvriendelijk, laagdrempelig en hart voor de patiënt heeft? Dan zijn we op zoek naar jou!
Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit triageren, infomeren, adviseren, het uitvoeren van medisch-technische handelingen en de administratie.

Wij bieden jou:
  • Een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden;
  • Een collegiale samenwerking en een prettige werksfeer;
  • Een dynamische werkomgeving met een uitgebreid en divers team;
  • Ruimte voor scholing en verdere professionele ontwikkeling;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg;
Stuur een mail of een brief met je motivatie, je CV en eventuele referenties. De sluitingsdatum van deze vacature is 31-10-2019.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met 06-13189957, Mirte van den Heuvel, Praktijkmanager. Je mail mag je versturen naar: m.vandenheuvel@hozl.nl. Je brief mag naar: Wijngracht 51, 6461 AL Kerkrade tav Mirte van den Heuvel.