Vacature POH Somatiek (14-01-2018)

In oostelijk Zuid-Limburg hebben ruim 132 huisartsen zich verenigd in de zorggroep HuisartsenOZL. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen regelt de 24/7-uurs huisartsenzorg via één centraal loket. De zorggroep faciliteert ook haar partners onder andere op het gebied van verbetering van kwaliteit van zorg, innovatie en informatie.

Huisartsen Chronische Zorg (HCZ) is een onderdeel van deze zorggroep en is verantwoordelijk voor het leveren van kwaliteit van zorg binnen de chronische zorgprogramma’s (DBC’s). Deze kwaliteit wordt getoetst middels jaarlijkse visitaties van de deelnemende huisartsenpraktijken.

Ter ondersteuning van de huisartsen zoekt HuisartsenOZL voor verschillende praktijken, een

PRAKTIJKONDERSTEUNER SOMATIEK (m/v)
met variërende contractomvang


Functiebeschrijving:
Je ondersteunt de huisarts door het leveren van gedelegeerde medisch-inhoudelijke zorg, in het bijzonder aan patiënten met een chronische aandoening zoals CVRM, Astma/COPD en Diabetes Mellitus of je specialiseert je in ouderenzorg. Daarnaast heb je ook een deel niet-patiëntgebonden taken zoals het bijhouden van de registraties, het oproepen van patiënten en het deelnemen aan POH-S gerelateerde scholingen en/of werkoverleggen. Als praktijkondersteuner werk je geprotocolleerd en onder supervisie van de huisarts. Je voert zelfstandige spreekuren, geeft voorlichting, verricht verpleegtechnische handelingen uit en doet huisbezoeken.

Profiel:
Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding met als uitstroomrichting POH-S (of bent in de afrondende fase van de opleiding) eventueel aangevuld met praktijkervaring. Naast de vakinhoudelijke kennis is het belangrijk dat je beschikt over zowel goede mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je hebt ervaring met computersystemen (HIS, KIS, Officepakket). Je kunt zelfstandig werken, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat de chronische zorg efficiënt te organiseren en structureren in de huisartsenpraktijk. Affiniteit met de eerstelijns gezondheidszorg en een flexibele opstelling zijn belangrijke voorwaarden.

Wij bieden:
Een interessante en uitdagende functie in de huisartspraktijken binnen het werkgebied van HuisartsenOZL. Het betreft diverse arbeidsovereenkomsten variërend in duur en omvang. De honorering sluit aan bij je opleiding en ervaring en is passend binnen de CAO Huisartsenzorg. De functie Praktijkondersteuner Somatiek is gewaardeerd conform FWHZ CAO Huisartsenzorg.
Informatie:
Voor vragen over de functie-inhoud en arbeidsvoorwaarden kun je bellen met Manon Parlevliet 06-57787737 (ma-di-woe-do).

Reageren:
Spreekt deze vacature jou aan? Op basis van de ontvangen reacties zullen we op kort termijn sollicitatiegesprekken voeren. Stuur dan je sollicitatiebrief incl. CV naar HuisartsenOZL, t.a.v. de Coördinator Praktijkondersteuners, mailadres: vacature@hozl.nl. Geef daarbij aan wat je wensen zijn ten aanzien van de te werken uren per week.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.