Vacature POH Somatiek (14-01-2018)

HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 132 vrijgevestigde huisartsen in de regio oostelijk Zuid-Limburg verenigd zijn. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen organiseert de 24-uurs
huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van de kwaliteit van zorg, innovatie en informatie.

Huisartsen Chronische Zorg (HCZ) is een onderdeel van deze zorggroep en is verantwoordelijk voor het leveren van kwaliteit van zorg binnen de chronische zorgprogramma’s (DBC’s). Deze kwaliteit wordt getoetst middels jaarlijkse visitaties van de deelnemende huisartsenpraktijken. Om de bezetting in de praktijken te kunnen waarborgen, zoeken wij een:
 
PRAKTIJKONDERSTEUNER Somatiek / AGZ
Voorkeur 32 uur per week


Functiebeschrijving:
Je ondersteunt de huisarts door het leveren van gedelegeerde medisch-inhoudelijke zorg, in het bijzonder aan patiënten met een chronische aandoening zoals CVRM, Astma/COPD en Diabetes Mellitus of je specialiseert je in ouderenzorg. Daarnaast heb je ook een deel niet-patiëntgebonden taken zoals het bijhouden van de registraties, het oproepen van patiënten en het deelnemen aan POH-S gerelateerde scholingen en/of werkoverleggen. Als praktijkondersteuner werk je geprotocolleerd en onder supervisie van de huisarts. Je voert zelfstandige spreekuren, geeft voorlichting, verricht verpleegtechnische handelingen uit en doet huisbezoeken.

Profiel:
Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding met als uitstroomrichting POH-S of bent in het bezit van de post HBO diploma POH Somatiek/AGZ, bij voorkeur aangevuld met praktijkervaring. Naast de vakinhoudelijke kennis is het belangrijk dat je beschikt over zowel goede mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je hebt ervaring met computersystemen (HIS, KIS, Officepakket). Je kunt zelfstandig werken, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat de chronische zorg efficiënt te organiseren en structureren in de huisartsenpraktijk. Affiniteit met de eerstelijns gezondheidszorg en een flexibele opstelling zijn belangrijke voorwaarden.
 
Wij bieden een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze op innovatie gerichte huisartsenorganisatie. De functie is gewaardeerd conform de FWHZ Cao Huisartsenzorg.

Informatie bieden:
Voor vragen over de functie-inhoud en arbeidsvoorwaarden kun je bellen met Manon Parlevliet – Coördinator Prakijkondersteuners (06-57787737 bereikbaar op ma-di-woe-do).

Reageren:
Spreekt deze vacature je aan, stuur ons dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief met CV. Mocht je voor minder of meer uren beschikbaar zijn dan 32 uur per week, schroom niet om toch een sollicitatie te sturen. Op basis van de ontvangen reacties gaan wij op korte termijn sollicitatiegesprekken voeren. Je reactie kun je sturen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. de Coördinator Praktijkondersteuners, mailadres: vacature@hozl.nl. Geef daarbij aan wat je wensen zijn ten aanzien jouw beschikbare werkdagen en uren per week en de gewenste startdatum (i.v.m. een eventuele opzegtermijn). 


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.