Vacature doktersassistente PlusPunt MC (11-02-2019)

PlusPunt Medisch Centrum is een joint venture van Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg en Zuyderland Medisch Centrum, waar huisartsen en medisch specialisten samen werken. Voordeel daarvan is een snelle diagnose en eventuele behandeling met korte wachttijden en optimale service voor de patiënt en huisarts. Streven van het centrum is om laagcomplexe zorg in de eerste lijn te houden onder regie van de huisartsen: “de juiste zorg op de juiste plaats”. Het overkoepelend doel hierbij is het realiseren van triple aim zorg: betere kwaliteit van zorg, een meer tevreden patiënt en lagere zorgkosten.

Voor PlusPunt zoeken wij een

Doktersassistente (m/v)
24 uur per weekFunctie-informatie:
Bij de voorkomende (medische) werkzaamheden assisteer je de specialist, voer je zelfstandig intakegesprekken en verricht je verpleeg- en medisch-technische handelingen en laboratorium-werkzaamheden zoals het maken van een ECG, bloedprikken en analyseren van bloed.
Je zorgt ervoor dat de juiste instrumenten, apparatuur en materialen voor ingrepen en onderzoeken gebruiksklaar zijn en je verwerkt de gegevens over de verrichtingen in het elektronisch patiëntendossier.
Je geeft voorlichting aan de patiënt over de behandeling en het vervolg daarvan.
In het contact met patiënten en collega’s staan gastvrijheid, betrokkenheid, integriteit en flexibiliteit voorop.


Profiel:
Je bent een enthousiaste, flexibele en zelfstandige collega die in het bezit is van het diploma doktersassistente. Je maakt afspraken met patiënten en zorgt voor een perfecte registratie en accurate afhandeling van de medische dossiers. Daarbij werk je nauwgezet en ben je stressbestendig. Kennis van geautomatiseerde systemen (Officepakket) is vereist.


Wij bieden:
Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze nieuwe setting en een honorering die past bij je opleiding en ervaring, en een salaris dat past binnen de CAO Huisartsenzorg.
Informatie:
Vragen en/of informatie over deze functie kun je stellen aan Roger Eurelings, Managing Director PlusPunt Medisch Centrum, bereikbaar op tel.nr. 045-7470030  of via r.eurelings@hozl.nl.
Je arbeidsvoorwaardelijke of organisatorische vragen worden beantwoord door Ingrid Grooten, manager P&O (op woensdag en vrijdag afwezig), bereikbaar op tel.nr. 045-7470042.


Sollicitatie:
Spreekt deze functie je aan; stuur dan je motivatie en cv per e-mail vóór 7 maart a.s. naar HuisartsenOZL:  vacature@hozl.nl. De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op 13 maart a.s.
De kandidaten die wij in de selectieronde opnemen, ontvangen 11 maart 2019 bericht. Heb je geen uitnodiging ontvangen voor de eerste selectieronde, dan behoor je niet tot de kandidaten die wij in eerste instantie uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.