Vacature kwaliteitsmedewerker (12-10-2018)

HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 130 vrijgevestigde huisartsen in de regio Oostelijk Zuid-Limburg verenigd zijn. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen organiseert de 24-uurs huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van kwaliteit van zorg, innovatie en informatie.

HuisartsenOZL ontzorgt en ondersteunt de huisartsen binnen de regio. Het team Kwaliteit en Innovatie is onder meer verantwoordelijk voor het begeleiden van de praktijken bij het invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem (HaZo24), het uitvoeren van interne audits en het uitvoeren van praktijkvisitaties. Ter versterking van dit team zoeken wij een

KWALITEITSMEDEWERKER (m/v)
Voor 32 tot 38 uur per week


Functieomschrijving

Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de projectmatige invoering van het kwaliteitssysteem van Huisartsen OZL van meerdere huisartsenpraktijken. Je begeleidt het implementatietraject dat leidt tot certificering van een huisartspraktijk. Verder ben je primair verantwoordelijk voor het adequaat uitvoeren van interne audits met als doel de toepassing en werking van het kwaliteitsmanagementsysteem binnen de huisartspraktijken te verbeteren. Ook het uitvoeren van praktijkvisitaties kan onderdeel uitmaken van je functie. Daarnaast draag je bij aan de invoering van een integraal kwaliteitsmanagementsysteem van de zorgroep HuisartsenOZL als geheel.

Profiel

Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een specifieke opleiding op het gebied van kwaliteits- en/of procesmanagement. Ervaring met de invoering van kwaliteitssystemen en procesverbetering binnen zorgorganisaties is een pré. Je hebt affiniteit met automatisering van werkprocessen, met kwaliteitszorg en gezondheidszorg in het algemeen.
Als persoon ben je een initiatiefrijke en flexibele teamspeler. Je beschikt over organisatiesensitiviteit, wekt snel vertrouwen en bent toegankelijk. Je hebt gevoel voor interne verhoudingen, bent een stevige gesprekspartner, weet richting te geven en tegengestelde belangen binnen je taakveld te overbruggen. Bij weerstand en tegenslag blijf je resultaatgericht en daadkrachtig. Je communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk zijn uitstekend.

Wij bieden

Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze setting en een honorering die aansluit bij je opleiding en ervaring, en passend is binnen de CAO Huisartsenzorg.

Informatie

Voor vragen en/of nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Angeline Arts, kwaliteitscoördinator (045-7470003 | ma-di-woe ochtend-do) en voor arbeidsvoorwaardelijke vragen met Ingrid Grooten, voor (045-7470042 | ma-di-do).


Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan vóór 6 november a.s. je sollicitatie met CV per e-mail naar Huisartsen OZL BV, t.a.v. mw. I. Grooten, Manager P&O HuisartsenOZL, mailadres: vacature@hozl.nl.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op dinsdag 13 november a.s. Kandidaten die wij selecteren voor deelname aan de procedure ontvangen vóór 8 november 2018 bericht.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.