Vacature doktersassistente Meezenbroek (28-09-2018)

Centrum voor Medische Zorg de Kasteellaan is met name actief in de wijken Meezenbroek, Schaesbergerveld en Palemig te Heerlen. Dit is een HaZo24 gecertificeerde huisartsenpraktijk.
In onze praktijk bieden drie huisartsen, één vaste waarnemende huisarts, twee AIOS, acht doktersassistenten, vier praktijkondersteuners somatiek en drie praktijkondersteuners GGZ zorg aan circa 7500 mensen. De patiëntenpopulatie is multicultureel en kent veel psychosociale problematiek. De praktijk is een erkend leerbedrijf voor doktersassistenten.
 
CMZ de Kasteellaan zoekt per 1 november 2018 of eerder een enthousiaste
 
DOKTERSASSISTENT M/V
 
In eerste instantie is de aanstelling voor 32 uur per week met zicht op een vast dienstverband.

De functie
Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten in de praktijk die een beroep doen op de hulp van de huisarts. Je staat patiënten telefonisch te woord en verwerkt hun gegevens. Je adviseert over zelfzorgmogelijkheden en regelt de spreekuur- en visiteafspraken voor de huisartsen. Tevens voer je zelfstandig medisch technische handelingen uit.

Wij zoeken
Wij zoeken een gediplomeerde doktersassistent met bij voorkeur relevante werkervaring. Ervaring met CGM en triage strekt tot aanbeveling.
Belangrijke eigenschappen voor onze praktijk zijn flexibiliteit, integriteit, patiëntgerichtheid, patiëntvriendelijkheid, het goed kunnen luisteren en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Naast goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift bent u stressbestendig en besluitvaardig.

Wij bieden
Wij bieden een leuke en afwisselende functie in een team waarin collegialiteit en kwaliteit centraal staan.  De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg.
 
Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw P. van Hoof, kwaliteitsmedewerker, telefoonnummer 045 572 0969/

Wilt u ons team komen versterken? Schrijf of mail dan vóór  17 oktober 2018  een brief met curriculum vitae naar:

Centrum voor Medische Zorg de Kasteellaan
t.a.v. mevrouw P. van Hoof
Kasteellaan 108
6415 HT HEERLEN
Mail:  p.vanhoof@hozl.nl

Kandidaten die worden opgenomen in de selectieprocedure ontvangen vóór 20 oktober 2018 bericht.