Vacature Coördinator Praktijkondersteuners (07-05-2018)

In Oostelijk Zuid Limburg hebben 132 huisartsen zich verenigd in de zorggroep HuisartsenOZL. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen organiseert de 24-uurs huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van kwaliteit van zorg, innovatie en informatie en de beste patiëntenzorg dichtbij huis.
 
Voor de planning van de formatie en het aansturen van de praktijkondersteuners Somatiek en GGZ zoeken wij een fulltime:

Coördinator Praktijkondersteuners (M/V)
Ervaren arbeidsbemiddelaar – Relatiebeheerder pur sang


Functie-informatie:
Als coördinator zorg je voor de juiste match en een optimale bezetting van de praktijkondersteuners Somatiek en GGZ in de huisartsenpraktijken van HuisartsenOZL en bij langdurige ziekte of zwangerschapsverlof regel je vervanging. Door je adequate verzuimmanagement zorg je voor een hoge klant- en de medewerkerstevredenheid.
Als leidinggevende van deze groep medewerkers coach je waar dat nodig is, bewaak je de actualiteit van arbeidsovereenkomsten en –voorwaarden en initieer je noodzakelijke aanpassingen. Daarmee lever je een bijdrage aan een uitstekende performance van de medewerkers in de praktijken. 
In samenspraak met de huisartsen benut je de jaargesprekken als stuurinstrument voor het leveren van professionele zorg. Met je beleid borg je kwantitatieve en kwalitatieve personeelsbezetting ten aanzien van in-,  door- en uitstroom, scholing met de beste match tussen praktijk en praktijkondersteuner en bouw en onderhoud je op efficiënte wijze goede contacten met alle partijen. 
Tijdens je praktijkbezoeken biedt je de huisartsen inzicht in het breed palet aan diensten waarmee HuisartsenOZL de praktijken kan faciliteren om de kwaliteit van zorg (nog meer) te verbeteren,  
Daarnaast ondersteun je de manager P&O bij de taken voor de huisartsen die van de P&O-diensten van HuisartsenOZL gebruik maken.
Je rapporteert aan de Manager P&O met een intensieve werkrelatie met de managers Chronische Zorg en GGZ.

Profiel:
Deze functie vraagt om een stevige en initiatiefrijke collega met een relevante HBO-opleiding. Aantoonbare kennis van de arbeidswet- en regelgeving is een must en je hebt ervaring met detacheren en/of arbeidsbemiddeling.
Je bent zelfstandig, sociaal vaardig, daadkrachtig en organisatiesensitief met oog voor resultaat en mens. Met deze eigenschappen verbind je de zorgprofessionals met elkaar en weet je goed te balanceren tussen de verschillende belangen. Je hebt een flexibele instelling en bent stressbestendig.
Door je communicatieve vaardigheden en je pro-actieve instelling ben je een uitstekende relatiebeheerder en lever je service van een hoog niveau. Kennis van en ervaring in het zorgveld vormt een belangrijke pré.

Wij bieden:
Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze en op innovatie gerichte onderneming en een honorering die aansluit bij je opleiding en ervaring en past binnen de CAO Huisartsenzorg.

Informatie:
Vragen over deze functie kun je stellen aan Joep Barrois, manager Chronische Zorg  (045-7470046 | ma-di-do), Joyce Schiffers, manager GGZ (045-7470044 | ma-di-do) of Ingrid Grooten, manager P&O (045-7470042, ma-di-do-vrij).

Sollicitatie:
Je belangstelling voor deze vacature kun je kenbaar maken door vóór 17 mei 2018 een sollicitatie met cv te mailen naar HuisartsenOZL B.V., t.a.v. mw. I. Grooten, manager P&O HuisartsenOZL, mailadres: vacature@hozl.nl

Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 22 mei a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.