Vacature POH GGZ (19-05-2017)

HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 132 vrijgevestigde huisartsen in de regio oostelijk Zuid-Limburg verenigd zijn. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen organiseert de 24-uurs huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van de kwaliteit van zorg, innovatie en informatie.

Voor de werkmaatschappij GGZ OZL zoeken wij voor een aantal praktijken binnen het werkgebied van HuisartsenOZL

2 PRAKTIJKONDERSTEUNERS GGZ m/v

Het betreft 1 vacature voor gemiddeld 16 à 20 u.p.w. bij een drietal praktijken en 1 vacature voor 28 u.p.w. bij één huisartsenpraktijk. De werkdagen zullen in overleg worden bepaald.


Functie-informatie
U ondersteunt de huisarts bij de zorgverlening en vraagverheldering bij patiënten met psychosociale of psychiatrische problemen. Uw taken zijn:
  • probleemverheldering, inventarisatie en diagnostiek;
  • overleg met huisarts over problematiek patiënt en het (mede) opstellen van behandelplannen;
  • samenwerking met andere hulpverleners;
  • psycho-educatie en advisering van patiënt over behandelmogelijkheden;
  • kortdurende begeleiding/behandeling patiënt;
  • opbouw en onderhoud regionale sociale kaart;
  • casemanagement, zorgcoördinatie en dossiervoering;
  • preventie en kwaliteitsbewaking.
Indien verwijzing aan de orde is dan kan de patiënt vanuit de huisartsgeneeskundige GGZ worden doorverwezen naar de generalistische basis GGZ of specialistische GGZ conform het verwijsmodel.
 
Profiel
U bent een doortastende en zelfstandige praktijkondersteuner GGZ die affiniteit heeft met huisartsenzorg en psychosociale hulpverlening. U heeft een relevante HBO of WO-opleiding, zoals SPV, Universitaire masteropleiding psychologie met differentiatie klinische psychologie of scholing POH GGZ, Gezondheidskunde (MSc) met richting GGZ of VS GGZ.

Indien u een van de volgende opleidingen gevolgd heeft, dient u in bezit te zijn van het diploma POH GGZ: HBO-V met differentiatie GGZ (of post HBO gedragstherapeutisch medewerker of GGZ agoog), B-Verpleegkundige, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (BSW) met differentiatie GGZ agoog (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker), SPH (Bachelor Social Work) met differentiatie GGZ agoog (of post HBO opleiding gedragstherapeutisch medewerker) of Verpleegkundige maatschappelijke gezondheidszorg met specialisatie GGZ.

Ruime relevante werkervaring in de (eerstelijns) GGZ is een vereiste.
U heeft uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden en bent breed inzetbaar voor diverse doelgroepen. U kunt goed coördineren, bent daadkrachtig en proactief. U beschikt over een probleemoplossend vermogen waarbij u kunt terugvallen op kennis en een netwerk van zowel eerste- als tweedelijnsvoorzieningen. Bekendheid met het GGZ-netwerk in de regio is een pré.
Bent u de multidisciplinaire teamspeler die in staat is tot het verbinden van zorgverleners met een verschillende opleiding en insteek, reageer dan op deze vacature.
 
Wij bieden een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze op innovatie gerichte huisartsenorganisatie. De functie is gewaardeerd conform de Cao Huisartsenzorg.
 
Informatie
Voor functieinhoudelijke informatie kunt u vanaf 29 mei a.s. contact opnemen met mevrouw M. Kooistra - manager GGZ, (045–7470044 bereikbaar op ma-di-do).
Voor vragen over de wervingsprocedure kunt u contact opnemen met mevrouw I. Grooten (045-7470042 op ma-di-do-vrijdag).
 
Sollicitatie
Uw belangstelling voor deze vacature kunt u kenbaar maken door vóór 12 juni a.s. een brief met CV  te mailen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. mw I. Grooten-Mertens, adviseur P&O, mailadres: vacature@hozl.nl.
 
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 20 juni a.s. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.