Vacature POH-Somatiek (12-06-2017)

HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 132 vrijgevestigde huisartsen in de regio Oostelijk Zuid-Limburg verenigd zijn. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen organiseert de 24-uurs huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van kwaliteit van zorg, innovatie en informatie. De werkmaatschappij Huisartsen Chronische Zorg (HCZ) levert kwaliteit van zorg binnen de chronische zorgprogramma’s en toetst de kwaliteit van de geleverde zorg in de huisartsenpraktijken middels jaarlijkse visitaties van de deelnemende huisartsenpraktijken

Huisartsen Chronische Zorg zoekt voor diverse praktijken
 
Praktijkondersteuners Somatiek (m/v)
met variërende contractomvang
 
Functie-informatie:
U verleent gedelegeerde medisch-inhoudelijke huisartsgeneeskundige zorg, in het bijzonder aan patiënten met een chronische ziekte zoals CVRM, Astma/COPD, Diabetes Mellitus type2 en Ouderenzorg en heeft daarnaast niet-patiëntgebonden taken. De praktijkondersteuner werkt geprotocolleerd en onder supervisie van de huisarts, heeft zelfstandige spreekuren, geeft voorlichting, voert verpleegtechnische handelingen uit en doet huisbezoeken.
 
Profiel:
U heeft een afgeronde Hbo-opleiding praktijkondersteuning (of bent in de afrondende fase van de opleiding) met eventueel adequate praktijkervaring.
Naast de vakinhoudelijke kennis voor de zorgverlening zijn goede contactuele eigenschappen, het zelfstandig kunnen werken als samenwerkingspartner,  verantwoordelijkheidsgevoel en organisatievermogen essentieel. Affiniteit met de eerstelijns gezondheidszorg en een flexibele opstelling zijn daarnaast belangrijke voorwaarden.

Wij bieden:
Interessante en uitdagende functies in praktijken binnen het werkgebied van HuisartsenOZL, variërend van tijdelijke tot vaste arbeidsovereenkomsten en een honorering die aansluit bij uw opleiding en ervaring en passend binnen de CAO Huisartsenzorg. De functie Praktijkondersteuner Somatiek is conform de FWHZ ingedeeld in functiegroep 7. 

Informatie:
Als u vragen heeft en/of nadere informatie wenst over deze functie kunt u contact opnemen met:
  • Samira Guerrouj voor functie-inhoudelijke informatie (ma-di-do: 06-30164953);
  • Ingrid Grooten voor arbeidsvoorwaardelijke vragen of vragen van organisatorische aard (ma-di-do-vrij: 045-7470042).

Sollicitatie:
Wij zien uit naar uw reactie waarin u uw belangstelling voor deze vacature kenbaar maakt. Dat kan door uw sollicitatie met cv vóór 27 juni a.s. te mailen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. mw. I. Grooten, Adviseur P&O Huisartsen OZL, mailadres: vacature@hozl.nl.

De sollicitatiegesprekken zullen gehouden worden op donderdag 6 juli a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.